Öneri ve Talep Formu

Ekmek Aşı

Malzemeler 

1/2 adet bayat ekmek
1 adet soğan
2 adet patates
100 gram kuşbaşı et
1/2 çay bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı salça
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı 

Bayat ekmeği küp küp kesin. Yağsız tavada soteleyerek kıtır hale getirin. Soğanı, patatesi küp küp doğrayın, tavada soteleyin. Etleri ilave ederek sotelemeye devam edin. Tencereye önce etleri alın, su ile salçayı ilave edin. Soğan ve patatesi ekleyin. Kavurduğunuz ekmekleri ilave edin. Servis tabağına dökün. Servis yapın.

“Bayat Ekmekten Lezzetli Sofralara” kitabımızdan alınmıştır.

Diğer Yemek Tarifleri