Eklenme tarihi 28 Kasım 2023
ABONE OLSANATI YAKALA, ÖDÜLÜ KAP!
Esenler Belediyesi, “Sanatı Yakala!” sloganıyla keyifli bir yarışmaya ev sahipliği yapıyor. Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat programlarına katılarak fotoğraflar çeken vatandaşlar, birbirinden özel hediyelerin sahibi olacak.
Birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapan Esenler Belediyesi, “Sanatı Yakala” sloganıyla fotoğraf yarışması düzenleyecek. Vatandaşların etkinliklere katılmasını sağlamak ve bu etkinliklerin bilinirliğini artırmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada, kültür sanat etkinliklerinden en özel anları fotoğraflayanlara ödülleri takdim edilecek.
HER YERDEN KATILIM SAĞLANACAK
Yarışma kapsamında Aralık ayı boyunca yapılacak etkinliklere katılan kişiler cep telefonları ya da fotoğraf makineleriyle etkinlik esnasında fotoğraflar çekip Instagram üzerinden kendi şahsi profillerinde paylaşacaklar. Paylaşım yaparken #SanatıYakala hashtagı ile @esenlerkultur hesabını etiketleyecekler. Ocak ayı itibariyle fotoğraflar jüri tarafından değerlendirmeye alınacak ve dereceye girenler belirlenecek. Kazananlar, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden ilan edilecek. Yarışmaya Türkiye’nin her yerinden gelip katılım sağlanabilecek.
ÖDÜLLER
Yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye ise bin TL ödül takdim edilecek. Ayrıca dereceye giren üç isme diledikleri bir kitap ya da sinema filmine bileti de hediye edilecek.