Öneri ve Talep Formu Şehir Ekranı TV Radyo Esenler

Eklenme tarihi 2 Ekim 2026

ABONE OL

NESİLLER BİR FİNCAN KAHVEDE BULUŞTU

Esenler Belediyesi, 1 Ekim Dünya Kahve Günü ve Dünya Yaşlılar Günü kapsamında düzenlediği “Bir Kahve İki Nesil” etkinliğiyle Esenlerli büyükleri ve gençleri aynı masada buluşturdu.

Esenler Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Dış İlişkiler Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Müdürlüğü iş birliğinde, İkinci Bahar Kıraathanesi’nde  gerçekleştirilen “Bir Kahve İki Nesil” etkinliği, Esenlerli büyükleri ve gençleri bir araya getirdi. Nostalji konseriyle renklenen programda, geçmişten günümüze uzanan sevilen ezgiler seslendirildi.

 

GEÇMİŞİN HATIRALARI BUGÜNE TAŞINDI

Etkinlikte ESEV Moral Timi de Esenlerli büyüklerle bir araya geldi. Katılımcılara kahve ve çeşitli ikramlıklar sunulurken, gençler masalara konuk olarak büyüklerle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Büyüklerin hayat tecrübelerini, anılarını ve geçmişe dair hatıralarını paylaştığı buluşmada kuşaklar arasında sıcak bir iletişim ortamı oluştu.

Kahve eşliğinde yapılan sohbetler ve nostalji ezgileriyle geçmişin güzel hatıralarının yeniden canlandığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Farklı nesilleri bir araya getiren programda müzik, sohbet ve paylaşım aracılığıyla gönül bağları güçlendirildi.

Diğer Haberler