Eklenme tarihi 13 Ocak 2025
ABONE OLHANIMLARA ÖZEL NAĞMELER DİNLEYİCİLERİ MEST ETTİ
Esenler Belediyesi, kadın zarafetinin müzikle birleştiği “Nağmelerde Kadın Zarafeti” adlı konsere ev sahipliği yaptı. Kadınlara özel olarak Dilfirûz Hanım Grubu tarafından verilen konser, dinleyicilerden tam not aldı.
Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerinin icra edildiği “Nağmelerde Kadın Zarafeti” adlı konseri meraklılarıyla buluşturdu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde Dilfirûz Hanım Grubu, dinleyicilere eşsiz bir deneyim yaşattı. Kadın zarafetinin müzikle birleştiği konsere sadece kadın dinleyiciler katıldı. Kulakların pasını silen konser, katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
RAHAT BİR ŞEKİLDE EĞLENDİM
Çok keyifli bir konser deneyimi yaşadığını söyleyen Reyhan Şimşek, “Bu konserin sadece biz kadınlara özel olarak düzenlenmesi çok anlamlı. Konserde sadece kadınlar olduğu için rahat bir şekilde eğlendim ve şarkılara eşlik ettim. Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirilmesi de ayrı güzeldi. Güzel bir akşam geçirdik. Emeği gençlere çok teşekkür ediyor, bu tür çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.