Öneri ve Talep Formu

Eklenme tarihi 5 Aralık 2023

ŞEHİR VE DÜŞÜNCE AKADEMİSİ BAŞLADI

Esenler Belediyesi, toplumun doğal afetlere karşı bilinçlenmesi ve farkındalık düzeylerinin artması amacıyla mimariden sosyolojiye, sağlıktan inovasyona kadar pek çok başlığın ele alındığı ‘Şehir ve Düşünce Akademisi’ne ev sahipliği yapıyor. Akademi ile geleceğin şehir yöneticilerinin yetiştirilmesi hedefleniyor.

Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Şehir ve Düşünce Akademisi’, doğal afetlere karşı toplumsal bilincin sağlanması ve etkili önlemlerin alınması için eğitimler veriyor.

10 hafta sürecek akademide şehrin inovasyon, ekoloji, sağlık, mimari, sosyoloji ve kültür-sanat gibi alanlarla ilişkisi kapsamlı bir şekilde ele alınarak çözümler üretilecek.

Şehrin teknik ve bilimsel birikimine katkı sunacak akademide, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun yanı sıra jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, yazar Prof. Dr. Alev Erkilet, İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Miktad Kadıoğlu, sosyolog ve yazar Prof. Dr. Ümit Meriç, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve alanında uzman çok sayıda isim eğitimler verecek. Program sonunda katılımcılara İTÜ onaylı katılım sertifikası verilecek.

ŞEHİR VE DÜŞÜNCE AKADEMİSİ SEMİNER PROGRAMINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.