Öneri ve Talep Formu

Eklenme tarihi 19 Eylül 2022

DERGİCİLİK OKULU YENİ YAZARLARINI ARIYOR!

Esenler Belediyesi, merhum eğitimci-yazar Asım Gültekin’in adını taşıyan ‘Dergicilik Okulu’nun 3.süne ev sahipliği yapacak. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin dergicilik hayalini gerçeğe dönüştürecek programda mülakatlar 30 Eylül - 1 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacak.

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Asım Gültekin Dergicilik Okulu, gençlerin dergicilik hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Ortaokul (10 – 13), lise (14 – 18) ve üniversite (19 – 24) yaş grubundaki gençlerin katılabileceği programda mülakatlar, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde 30 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Mülakatlar

Üniversite: 30 Eylül – saat:18.00

Lise ve ortaokul: 1 Ekim – saat: 18.00

TEMEL BECERİLER KAZANDIRACAK

Dergiciliğe dair bilinmeyenlere ışık tutacak program, 8 ay sürecek. Gençlere yazı yazma hakkında temel beceri kazandırmayı ve yazmaya yönelik farkındalık oluşturmayı hedefleyen okula başvurular kultursanat@esenler.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Asım Gültekin Dergicilik Okulu ile ilgili detaylı bilgiye 444 00 73 nolu telefondan da ulaşılabilecek.