Öneri ve Talep Formu

Eklenme tarihi 4 Aralık 2017

ABONE OL

Wushu’da İstanbul Üçüncülüğü

Erdem Beyazıt Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evi öğrencileri, İstanbul Wushu Şampiyonası'nda elde ettikleri 3 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülük ile 40 takım arasından İstanbul üçüncüsü oldular.

Erdem Beyazıt Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evi öğrencileri, İstanbul Wushu Şampiyonası’nda elde ettikleri3 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülük ile 40 takım arasından İstanbul üçüncüsü oldular.

Esenler Belediyesi Erdem Beyazıt Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evi öğrencileri, İstanbul Wushu Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ettiler. Esenler Hakkı Başar Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada “Minikler” ve “Yıldızlar” kategorilerinde yarışan Esenler’in minik sporcuları, 3 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülük alarak, 40 takım arasından İstanbul üçüncüsü oldular. Esenler’in sporcuları, minderde verdikleri kıyasıya mücadelenin ardından kupa ve madalyalarını büyük bir coşkuyla aldılar.

İstanbul Wushu Şampiyonası’nda elde edilen İstanbul üçüncülüğünde katkısı olan sporcular şöyle:

Alt Miniklerde;

Beren Kayıcı – Birinci,

Kübra Şekerci – Üçüncü

Üst Miniklerde;

İrem Kayıcı – İkinci,

Süleyman Bilgin – İkinci,

Ertuğrul Atıcı – Üçüncü

Yıldızlarda;

Kürşat Çınar – Birinci,

Ceren Bilgin – Birinci,

İlyas Emre Babayiğit – İkinci,

İmran Güllü – İkinci,

Yusuf Aydın – Üçüncü,

Mehmet Koçak – Üçüncü,

Halilcan Özyurdakul – Üçüncü

Diğer Haberler