Eklenme tarihi 30 Haziran 2018
ABONE OLÜniversite Adaylarına Çay – Çorba
Esenler Belediyesi, her sınav öncesi olduğu gibi Yükseköğretim Kurumlar Sınavı'na (YKS) Esenler'de girecek üniversite adayı öğrenciler ile velilerine yine ücretsiz çay ve çorba ikram etti.
Esenler Belediyesi, her sınav öncesi olduğu gibi Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’na (YKS) Esenler’de girecek üniversite adayı öğrenciler ile velilerine yine ücretsiz çay ve çorba ikram etti.
Yüz binlerce öğrencinin üniversite hayalini gerçekleştirebilmek için hazırlandığı YKS maratonu başladı.2 gün sürecek sınavlarda Esenler Hasip Dinçsoy İlkokulunda sınava girecek olan üniversite adayları, sabahın erken saatlerinde aileleri ile birlikte okula geldi. Öğrenciler yapılan aramaların ardından okullarda yerini alırken, veliler de okul dışında çocuklarını beklemeye başladı.
21 OKULDA, 15 BİN KİŞİYE İKRAM
Esenler Belediyesi İşletme Hizmetleri Müdürlüğü, kurduğu stantlarla farklı ilçelerden gelen öğrenciler ve ailelerine çay, çorba ikramında bulundu. 135 dakika sürecek sınav süresince aileleri yalnız bırakmayan Esenler Belediyesi’nin ikramları velileri memnun etti. Esenler Belediyesi, yarın da devam edecek uygulamayla ilçede YKS’nin yapılacağı tüm okullarda, yaklaşık 15 bin kişilik sıcak çay ve çorba ikramında bulunacak. Çay ve çorba dağıtımı, saat 08.00’den itibaren sınavın yapıldığı 21 okulun önünde gerçekleşiyor.