Eklenme tarihi 31 Temmuz 2011

Temiz esnaflara Eship belgesi

Esenler Hijyen Projesi (ESHİP) kapsamında, Temmuz ayı içerisinde hijyen kurallarını yerine getiren esnaflara ESHİP belgesi verildi.

Esenlik Hijyen Projesi (ESHİP) kapsamında, Temmuz ayı içerisinde  hijyen kurallarını yerine getiren esnaflara ESHİP belgesi verildi.

Esenler’de gıda ile uğraşan tüm iş yerlerini hijyen denetimlerine tabi tutarak, daha sağlıklı bir Esenler için Esenlik Hijyen Projesi’ni (ESHİP) hayata geçiren Esenler Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, proje kapsamında hijyen kurallarına uyan işletmelere ESHİP bayrağı ve sertifikası vermeye devam ediyor.Esenler Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz Haziran ayında yapılan bir törenle ilçede hizmet veren toplam 26 esnafa ESHİP bayrağı ve sertifikasının takdim edilmesinin ardından şimdi de her ay hijyen denetimlerinden geçen esnaflara tek tek ESHİP belgeleri  dağıtılıyor. Temmuz ayı içerisinde ESHİP belgesi için başvuru yapan esnaflar arasından hijyen kurallarına uyan uyarak, ESHİP belgesi almaya hak kazanan esnaflar şöyle: – Kısmet Börek Salonu (Fatih mah.Fatih cad.No:18) – Sultanahmet Köfte Time ve Kafe (Fevzi Çakmak mah.1107 sk.No:6) – Tatlımbank Börek ve Tatlı Salonu (Oruç Reis mah.581 sok.No:1)- Ömürlü Pastanesi  (Nene Hatun Mah. Davutpaşa Cad. No:68)