Eklenme tarihi 25 Kasım 2011

Öğretmenlere anlamlı yemek

Esenler Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere özel yemek programı düzenledi. Yemekte bir araya gelen Esenlerli öğretmenler, hep birlikte keyifli bir akşam geçirdi.

Esenler Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere özel yemek programı düzenledi. Yemekte bir araya gelen Esenlerli öğretmenler,  hep birlikte keyifli bir akşam geçirdi.

Esenler Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçedeki okullarda hizmet veren tüm öğretmenlere yemek verdi.Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemeğe; Esenler Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Aydın, Ömer Çetinkaya, Esenler Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Çelik,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim Karakaya, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin ve çok sayıda öğretmen aileleriyle beraber katıldı. Samimi bir ortamda geçen yemeğin ardından bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim Karakaya, öğretmenlerin topluma ışık tutan ve yön veren kimseler olduklarını söyledi.  Eğitimin önemine değinen Karakaya,  eğitim sorunlarını çözen milletlerin kültür, sanat, ilim, teknoloji ve sosyo- ekonomik alanda da kalkındığını ve ilerlediğini belirtti. Karakaya, öğretmenlere bu anlamlı günde böyle bir yemeği düzenleyen Esenler Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Geleceğimize şekil veriyorsunuz

Karakaya’nın ardından konuşma yapan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın ise; Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlere rahmet, ailelerine baş sağlığı dileyerek konuşmasına başladı. “ Sizler bizim geleceğimize şekil veriyorsunuz” diyen Aydın, öğretmenlerin çok kutsal bir görevi yaptıklarını söyledi. Öğretmenler günü vesilesiyle 32 yıl sonra ilkokul öğretmenine mail attığını anlatan Aydın,  “Ona en güzel hediyenin onu hatırlamak olduğunu düşündüm” dedi.

Aydın, konuşmasında Esenler Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı çalışmaları da özetledi. Yapılan konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakaya, günün anısına Başkan Yardımcısı Aydın’a bir plaket takdim etti.