Eklenme tarihi 28 Nisan 2015

Öğrenciler Meslekleri Öğreniyor

Esenler Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Latif Öner, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda bir araya geldiği öğrencilere avukatlık mesleğini anlattı.

Esenler Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Latif Öner, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda bir araya geldiği öğrencilere avukatlık mesleğini anlattı.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin meslekleri tanımaları ve meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen seminerlerin son konuğu Esenler Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Avukat Mehmet Latif Öner oldu.

Öner, Rehberlik Servisi’nin konuğu olarak katıldığı seminerde öğrencilere, avukatlık mesleği hakkında bir sunum yaptı. Avukatlık mesleğinin tanımı, özellikleri, mesleğe giriş koşulları ve eğitim süreci hakkında öğrencilere bilgiler veren Mehmet Latif Öner, karşılaşılan zorluklar, çalışma ortamı ve bu mesleği seçmek isteyenlerin yapması gerekenler konularında tecrübelerini aktardı.

Mehmet Latif Öner, öğrencilerin avukatlık mesleği ile ilgili sorularını da cevaplandırdı. Seminer sonunda okul yönetimi ve rehberlik servisi, Esenler Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Avukat Mehmet Latif Öner’e teşekkür ettiler.