Eklenme tarihi 21 Kasım 2013

‘muhabbet Kapısı’na Yoğun İlgi

Esenler Belediyesi ve Kanal 7'nin ortaklaşa düzenlediği "Muhabbet Kapısı" programı devam ediyor. Programa yurdun dört bir yanından ve yurtdışından vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Esenler Belediyesi ve Kanal 7’nin ortaklaşa düzenlediği “Muhabbet Kapısı” programı devam ediyor. Programa yurdun dört bir yanından ve yurtdışından vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Prof. Dr. Mustafa Karataş, Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kanal 7’nin ortaklaşa düzenlediği Muhabbet Kapısı programıyla İslami konularda merak edilen tüm soruları Esenler’de cevaplamaya devam ediyor. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde çekilen ve Kanal 7 ekranlarından canlı olarak yayınlanan programda, dini ve manevi hayatımızı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, her hafta Pazartesi akşamı saat 21.00’da Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın anlatımıyla cevap buluyor.VATANDAŞLAR MEMNUNPrograma yurdun dört bir yanından ve yurtdışından vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. Ekrandan hayranlıkla izledikleri Karataş hocayı canlı izlemenin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten vatandaşlar duygularını, “Mustafa hocamızı her hafta Esenler’de görmek, aklımıza takılanları bu programda sormak ne kadar şanslı olduğumuzu gösteriyor. Bize bu fırsatı sağlayanlardan Allah razı olsun” şeklinde ifade ediyorlar.Her hafta Pazartesi akşamı saat 21.00’da, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nden canlı yayınlanan Muhabbet Kapısı’na katılmak isteyen vatandaşlar, Esenler Belediyesi’nin 444 00 73 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak detaylı bilgi alabilirler.