Eklenme tarihi 24 Şubat 2014

Klarnetin Ustasından Dev Konser

Esenlerli müzikseverlerle bir araya gelen dünyaca ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı, klarnetiyle çaldığı müziklerle dinleyenleri mest etti.

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), her ay müzik dünyasının önde gelen isimlerini Esenlerli müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor. Programlar kapsamında ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yer alan 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre Merkezi’nde Esenlerlilere müzik ziyafeti sundu. Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Çağrı, çaldığı müziklerle büyük ilgi topladı. Geçmişten ve günümüzden çaldığı eserlerle kulakların pasını silen sanatçı, dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Esenlerli vatandaşlarla yeniden bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağrı, “Esenler’e ikinci kez misafir oluyorum. Burada konser vermek çok keyifli. İnşallah en yakın zamanda tekrar bir araya geliriz” dedi. Sahne enerjisiyle büyük beğeni toplayan usta sanatçı, Esenlerlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.