Eklenme tarihi 20 Mart 2020

Kentim Esenler’in Kadınlar Günü Özel Sayısı Çıktı!

Huzur ve umut şehri Esenler'in haber kaynağı ve rehberi niteliğindeki Kentim Esenler gazetesi, kadınlar günü özel sayısıyla okuyucularıyla buluştu. Kentim Esenler'in 62'inci sayısında Esenler Belediyesi'nin, kadınların kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için hayata geçirdiği faaliyetleri yer aldı.

Kentim Esenler gazetesinin 62’inci sayısı çıktı. Esenler Belediyesi’nin kadınlar için hayata geçirdiği fiziki, sosyal, ekonomik ve kültürel projelerini Esenlerlilere aktaran gazetenin dopdolu bir içeriğe sahip özel sayısı okuyucusuyla buluştu.

Kentim Esenler’in son sayısının manşetinde, “Esenler Kadınlar İçin Ayrıcalıktır” sloganıyla Esenler Belediyesi’nin kadınlar için hayata geçirdiği hizmet ve projeleri yer aldı.

Kadınlar Günü özel sayısında, Esenler Güney Rezerv Alanı’nda inşasına başlanan, henüz inşaat aşamasındaki yeni kurulan 15 Temmuz Mahallesi’nin 61 seçmenle seçime giren ve Esenler’in ilk kadın muhtarı olan iki çocuk annesi Hülya Demiryürek yer aldı. Gazetenin son sayfasında yine ibretlik bir kadın hikayesi var. Yıllar önce evlilik sebebiyle Norveç’ten Esenler’e gelen Norveçli Fatma Hanım’ın hayata tutunma hikayesi de dikkatle okunacak haberler arasında.

Gazetenin son sayısında, Suriye’nin İdlib kentinde askerlerimize yönelik düzenlenen hava saldırısında şehit olan kahramanlarımız da anıldı.

ÜCRETSİZ EDİNEBİLİRSİNİZ

Esenler halkının ilçeyle ilgili gelişmelere rahat bir şekilde ulaşabilmesi için ücretsiz olarak dağıtılan Kentim Esenler Gazetesi; Esenler Belediyesi Hizmet Binası, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi, Eskon A.Ş, Esper A.Ş Hizmet Binası, Muhtarlıklar, Esenler Kültür Merkezi, Esenler Spor Kompleksi, ESAYDAM, ESEV, ESGEV’ler, Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi, Yavuz Selim Halk Kütüphanesi, Dede-Torun Yaşam Merkezi, Fevzi Çakmak Bilgi Evi ve Halk Kütüphanesi’nden temin edilebiliyor.

Kentim Esenler’in yeni sayısını incelemek için tıklanıyız.