Eklenme tarihi 7 Kasım 2012

Kentim Esenler’in Kasım Sayısı Çıktı

Esenler’in gündemine yön veren ve ilçenin en etkili gazetesi Kentim Esenler’in 31’inci sayısı raflardaki yerini aldı. Manşetinde Başbakan Erdoğan’ın start verdiği kentsel dönüşüm sürecine yer veren gazetenin bu sayısı da okurlarını habere doyuracak nitelikte.

Yaklaşık iki buçuk yıl önce yayın hayatına başlayan Kentim Esenler gazetesi, Esenler’in sesi olmayı sürdürüyor. Raflardaki yerini aldıktan sonra Esenler’in gündemini değiştirmeyi başaran Kentim Esenler, Kasım sayısı ile de haberlerinden oldukça söz ettirecek.Objektif habercilik ilkesi ile yayın hayatını sürdüren Kentim Esenler’de bu ay; Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Esenler’den başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi ayrıntıları ile manşetteki yerini alırken, diğer sayfalarda da ağırlıklı olarak tüm Türkiye’nin gündemini meşgul eden kentsel dönüşüm sürecine yer verildi.  Esenler’in hemen her mahallesinde devam eden fiziki, sosyal ve kültürel projelerle ilgili en güncel bilgilerin yer aldığı gazetede bu ay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in vermiş olduğu özel röportaj dikkatleri çekti. Eğitim, kültür, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve spor ile ilgili çok çeşitli kategoride haberlerin okuyucuya sunulduğu gazetede Esenler Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve gelecekte uygulamayı planladığı projeler de yer aldı. Geçtiğimiz aylarda “Yazarların gözünden Esenler” bölümüyle okurlarının karşısına çıkan Kentim Esenler, ilçe sakinleri tarafından oldukça ilgiyle takip edilen köşesinde bu ay Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür’ü ağırladı. Övür, Kentim Esenler için “Esenler umut veriyor” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bu ve benzeri güncel birçok habere rahat bir şekilde ulaşabilmek için Esenler’de ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleşen Kentim Esenler gazetesini; Esenler Belediyesi, Muhtarlıklar, Esenler Kültür Merkezi, Esenler Spor Kompleksi, ESAYDAM, ESEV, ESGEV, Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi, Fevzi Çakmak Bilgi Evi ve Halk Kütüphanesi’nden temin edebilirsiniz.

KENTİM ESENLER’İN KASIM SAYISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN: