Eklenme tarihi 6 Mart 2014

Esenler, Hastanesine Kavuşuyor

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılacağı bir törenle 7 Mart Cuma günü hizmete giriyor.

Esenler ilçe olduktan 20 yıl sonra tam donanımlı bir hastaneye kavuştu. Temeli 25 Ocak 2011 tarihinde atılan Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılacağı bir törenle 7 Mart Cuma günü hizmete girecek.

Havaalanı Mahallesi Taş Ocağı Caddesi’nde inşa edilen ve son teknoloji tıbbi cihazlarla donatılarak özel hastane konforunda dizayn edilen Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Esenler ve çevre ilçe halkına acil servisten laboratuarlara, yeni doğan ünitesinden her türlü tetkik ve görüntüleme metotlarına kadar akla gelebilecek tüm sağlık hizmetlerini sunacak. Her branştaki poliklinikleriyle birlikte devlet hastanesi gibi hizmet verecek olan Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 18.000 metrekarelik kapalı alanda, iki blok halinde 6 katlı ve 150 yatak kapasitesiyle Esenler’de sağlık alanında büyük bir boşluğu dolduracak.

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, saat 14.30’da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Selami Albayrak’ın da katılımlarıyla hizmete girecek.