Öneri ve Talep Formu

Eklenme tarihi 20 Mayıs 2018

ABONE OL

Esenler’den Peygamberimize Naatlar

Esenler'de Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Naat-ı Şerif Gecesi'nde Şair Dursun Ali Erzincanlı, Peygamber Efendimiz ve şehitlerimiz için okuduğu şiirlerle dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Esenler’de Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Naat-ı Şerif Gecesi’nde Şair Dursun Ali Erzincanlı, Peygamber Efendimiz ve şehitlerimiz için okuduğu şiirlerle dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Esenlerliler’in Ramazan ayının coşkusunu hissettiği Ramazan etkinliklerinde Naat-ı Şerif Gecesi düzenlendi. Gecede Şair Dursun Ali Erzincanlı, Peygamber Efendimiz ve şehitlerimiz için şiirler seslendirdi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede, Anadolu’yu Mayalayanlar programı kapsamında Anadolu’nu gönül erlerinden Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Esad Coşan anıldı.

Gecede söz alan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, “Ramazan’ın bereketi Esenlerimize fersah fersah yayılıyor. Ramazan’ın manevi iklimine uygun programlarla beraber Esenler marka bir şehir haline geldi” dedi.

BU TOPRAKLARIN ALTI DA ÜSTÜ DE ÇOK DEĞERLİ

Bizim topraklarımızın altı da üstü de çok değerli, çok zengin. Bu topraklarda Anadolu’yu mayalayanlar, gece gündüz demeden bu toprakların kendi değerleri üzerinde var olması için büyük bir emek sarf ederek bu toprakların değerlerini korumayı öğretmişler ki, bu topraklar üzerinde oyun kuranlar tarihin çöplüğüne gittikleri gibi ne zaman oyun kurarlarsa kursunlar her zaman tarihin çöplüğüne gitmişlerdir.

ERZİNCANLI’DAN PEYGAMBER’E VE ŞEHİTLERE ŞİİRLER

Konuşmaların ardından Naat-ı Şerif Gecesi’nde Şair Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı. Erzincanlı, geceye Peygamber Efendimiz için yazılan “40 Yaşındasın” şiirini okuyarak başladı. Sanatçı daha sonra Kudüs’ün Peygamberimize seslenişini anlattığı “Ben Kudüs’üm” adlı şiirini seslendirdi. Fırat Kalkanı ve Afrin Operasyonu şehitlerini de seslendirdiği şiirlerle anan Erzincanlı, 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir için kaleme aldığı “30 Kuş” şiirini okudu ve dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Gecenin sonunda Ramazan’da film etkinlikleri kapsamında Esenlerliler, Dörtyol Meydanı’nda “Çağrı” filmini seyrettiler.

Diğer Haberler