Eklenme tarihi 3 Aralık 2018

Erokspor’dan Kritik Galibiyet

Esenler Erokspor, kendi evinde Bergama Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Ekibimiz, sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrıldı ve 5. sıraya yükseldi.

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grupta mücadele eden Esenler Erokspor 15’inci hafta mücadelesinde, Esenler Stadı’nda konuk ettiği Bergama Belediyespor’u 4-3’lük skorla yendi.

Esenler Erokspor karşılaşmaya, Yusuf Orhan, Erhan Karayer, Hayrullah Çelik, Sinan Morgil, Mehmet Doğan, Erhan Karayer, Efe Can Çölbekler, Berat Satılmış, Alper Karaman, Melih Kabasakal, Şahin Fıstıkcı ve Halil Çelik ilk on biriyle çıktı.

PLAY OFF POTASINA GİRDİ

Karşılaşmanın ilk yarısı boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Esenler ekibi, karşılaşmanın 3. dakikasında Efe Can Çölbekler’in golüyle öne geçti. 30. dakikada Halil Çelik’in attığı gol ile farkı ikiye çıkaran Esenler Erokspor soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı bir başlangıç yapan Erokspor, Şahin Fıstıkçı’nın 65. ve Alper Karaman’ın 70. dakikalarda attıkları gollerle farkı 4’e çıkardı. Karşılaşmanın devamında kalesinde 3 gol gören Esenler ekibi, 90 dakika sonunda 4-3’lük skor ile galip gelerek hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu sonuçla ligde 5. sıraya yükselen Erokspor, zirve takibini sürdürdü.

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grupta 15. Haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu şöyle: