Öneri ve Talep Formu

Eklenme tarihi 11 Haziran 2013

ABONE OL

Çocukları İçin Fidan Diktiler

Anne Üniversitesi'nde eğitim gören anneler, Kemer Mahallesi TEDAŞ Fidan Dikim Alanı'nda diktikleri fidanlarla evlatlarına yeni bir yaşam alanı bıraktılar.

Anne Üniversitesi’nde eğitim gören anneler, Kemer Mahallesi TEDAŞ Fidan Dikim Alanı’nda diktikleri fidanlarla evlatlarına yeni bir yaşam alanı bıraktılar.Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin öncü projesi Anne Üniversitesi’nin anneleri, doğayı ve yeşili canlı tutmak amacıyla Kemer Mahallesi TEDAŞ Fidan Dikim Alanı’na yüzlerce fidan diktiler. Ellerine kazma kürekleri alan anneler, çocuklarıyla birlikte diktikleri fidanlara toprak atıp su dökerek geleceğe yeşil bir yatırım yaptılar. Özel bir isimlikle, kendi isimlerini fidanların üzerine asan anneler, hem kendi isimlerini yıllarca yaşatacakları, hem de çocuklarının şahitliğinde onlara nefes alabilecekleri alanlar bıraktılar.

“Hayatta çocuklarımızdan sonra bir dikili ağacımız daha oldu” diyerek duygularını dile getiren anneler, doğaya ve ağaçlandırmaya verdiği destekten ve çevreci yaklaşımından dolayı başta Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu olmak üzere kendilerine fidan dikme fırsatı sağlayan tüm yetkililere teşekkürlerini ilettiler.  

Diğer Haberler