Eklenme tarihi 22 Ekim 2013

Bayramda Servisler Ücretsiz

Esenler Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz servis imkânı sunacak. Servisler, Turgutreis Reis Camii önünden hareket edecek. Çinçin Deresi, Dörtyol Tünel ve Esenler Metro istasyonu, Fevzi Çakmak Caddesi, Atışalanı Caddesi, Atışalanı ve Dere güzergâhları arasında sürekli ring yapacak.

Esenler Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ücretsiz servisi hizmeti verecek. Bayramın birinci gününden itibaren Esenler Belediyesi’ne ait servis minibüsleri, ilçede ring seferleri yapacak. Servisler, Turgutreis Reis Camii önünden hareket edecek. Çinçin Deresi, Dörtyol Tünel ve Esenler Metro istasyonu, Fevziçakmak Caddesi, Atışalanı Caddesi, Atışalanı ve Dere güzergahları arasında sürekli ring yapacak.Tüm Esenler halkının Kurban Bayramı’nı tebrik eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için temizlikten ulaşıma ve güvenliğe kadar her türlü tedbiri aldık. Bu manada halkımıza daha kolay ulaşım imkânı sunmak için bu bayram da ücretsiz servis hizmeti vereceğiz” dedi.